Δευτέρα 31 Ιανουαρίου 2022

Ταγίπ Ερντογάν: Ρίχνει στην προεκλογική μάχη ακόμη και μικρά παιδιά

 


Θύελλα αντιδράσεων προκάλεσε ο Ταγίπ Ερντογάν ο οποίος κατά την ομιλία του στην Τραπεζούντα ανέβασε στη σκηνή ένας πιτσιρικά ο οποίος επιτέθηκε φραστικά στον Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου χαρακτηρίζοντάς τον προδότη. Επίσης κάλεσε τους παρευρισκομένους να ψηφίσουν τον Τούρκο πρόεδρο.

“Ποιος είναι ο κ. Κεμάλ; Αυτός ο άνδρας είναι προδότης, ένας προδότης! Αυτός ο άνδρας εδώ είναι ο καλύτερος! Δώστε του την ψήφο σας!” έκανε προεκλογική εκδτρατεία ο μικρός προκαλώντας ένα πλατύ χαμόγελο στον Ταγίπ Ερντογάν που στο πρόσωπο του αγοριού βρήκε τον πιο ένθερμο υποστηρικτή του.

Άμεση ήταν η αντίδραση του Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου, που επιδεικνύοντας ωριμότητα ζήτησε από τους χρήστες του διαδικτύου και τους υποστηρικτές του να μην εξαπολύουν ύβρεις κατά του παιδιού, καθώς πρόκειται για ένα μικρό παιδί. Παράλληλα, ζήτησε να μην διανεμηθεί η φωτογραφία του παιδιού καθώς πρόκειται για ανήλικο.

Μετά την ομιλία του στη Σμύρνη, ερωτώμενος από δημοσιογράφους ο Κιλιτσντάρογλου σημείωσε: “Πανικοβλήθηκα όταν είδα το βίντεο. Δεν έχω βιώσει ποτέ κάτι τέτοιο. Όλες μου οι προσπάθειες είναι να αφήσουμε μια όμορφη Τουρκία στα παιδιά μας, χωρίς μίση και οργή, να αγκαλιάζουμε τους πάντες με αγάπη, οι νέοι άνθρωποι είναι το μέλλον της χώρας μας. Αυτή η εικόνα με θλίβει. Όσοι φίλοι μου την ανέβασαν, παρακαλώ να τη διαγράψουν αμέσως! Αυτό το παιδί, αυτός ο όμορφος γιος μας δεν φταίει. Το λάθος ανήκει στον άνθρωπο που στέκεται από πάνω του” είπε αναφερόμενος στον Ερντογάν.

Από την πλευρά του ο Εκρέμ Ιμάμογλου, δήμαρχος της Κωνσταντινούπολης σχολίασε στον λογαριασμό του στο Twitter σχετικά: “Δυστυχώς, δεν υπάρχει ηθική στην πολιτική. Oι ηγέτες της χώρας γελούν με την έκφραση “προδότης” που είπε ένα παιδί. Οι καλοί άνθρωποι της Τραπεζούντας θα αφήσουν αυτά τα άσχημα συναισθήματα. Ως πολίτης της Τραπεζούντας καταδικάζω αυτήν την εκδήλωση που έγινε στην ιδιαίτερη πατρίδα μου”.

enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου