Κυριακή 30 Ιανουαρίου 2022

Ανδρέας Πανταζής σε Realfm 97,8: “Το 16.79 μου δίνει ελπίδες για κάτι καλό στο κλειστό”

 


«Η επίδοση αυτή μου δίνει αυτοπεποίθηση για την συνέχεια» δήλωσε ο Ανδρέας Πανταζής για την επιτυχία του στο μίτινγκ Κλειστού Στίβου της Καρλσρούης όπου με άλμα στο τριπλούν στα 16.79 σημείωσε την κορυφαία φετινή επίδοση στον κόσμο και την 3η καλύτερη όλων των εποχών στην Ελλάδα. Ο 23χρονός πρωταθλητής του ΑΟ Μεγάρων μίλησε στον «Real fm 97,8» και στην εκπομπή Real Sports με τους Παύλο Παπαδημητρίου και Δημήτρη Σταυρακάκη για τους στόχους που έχει βάλει σε κλειστό και ανοιχτό στίβο.

«Πολύ ικανοποιητικό ξεκίνημα, μου δίνει τεράστιες ελπίδες για κάτι καλό αρχικά στο κλειστό στίβο» τόνισε, συμπληρώνοντας: «η επίδοση αυτή που έκανα, δείχνει ότι μπορώ να κυνηγήσω ένα άλμα πάνω από τα 17 μέτρα. Θέλω να είμαι στο Παγκόσμιο Κλειστού Στίβου στο Βελιγράδι, γι αυτό θα προσπαθήσω να κάνω μεγάλα άλματα και εάν δεν πιάσω το όριο (17.10), να μπορέσω να βρεθώ εκεί, μέσω της υψηλής βαθμολογίας που θα συγκεντρώσω στην κατάταξη της IAAF».

Ο πρωταθλητής του Δημήτρη Βασιλικού στάθηκε και στα προβλήματα που υπάρχουν λόγω της πανδημίας, λέγοντας: «Είναι διαφορετικά τα πράγματα λόγω της πανδημίας. Προσπαθώ να παραμείνω ασφαλής, προσέχω πολύ».

Ακούστε το ηχητικό

Πρόγραμμα Αναπαραγωγής Ήχου

 enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου