Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου 2024

Taylor Swift: Η πιο βραβευμένη καλλιτέχνης στην ιστορία των MTV Video Music Awards

 


Η Τέιλορ Σουίφτ κυριάρχησε και πάλι στα MTV Video Music Awards, καθώς αναδείχτηκε ως η πιο βραβευμένη σόλο καλλιτέχνης στην ιστορία της διοργάνωσης, κερδίζοντας επτά κατηγορίες, συμπεριλαμβανομένου του κορυφαίου βραβείου της βραδιάς, «Βίντεο της Χρονιάς».

REUTERS/Brendan Mcdermid

Η ποπ σταρ, Τέιλορ Σουίφτ, που ήταν ήδη η πιο υποψήφια καλλιτέχνης, ξεπέρασε το ρεκόρ της Beyoncé με 30 βραβεία VMA. Η Beyoncé έχει κερδίσει 25 VMA ως σόλο καλλιτέχνης, δύο με τους Destiny’s Child και δύο με τον Jay-Z ως The Carters.

Αποδεχόμενη το πρώτο από τα επτά βραβεία της για την «Καλύτερη Συνεργασία» με τον Post Malone, η 34χρονη τραγουδίστρια αναφέρθηκε στην επέτειο της 11ης Σεπτεμβρίου: «Ξυπνώντας σήμερα στη Νέα Υόρκη στις 11 Σεπτεμβρίου, σκέφτομαι όσα συνέβησαν πριν από 23 χρόνια. Όσους έχασαν αγαπημένους τους και όσους χάσαμε. Αυτό είναι το πιο σημαντικό σήμερα».

REUTERS/Brendan Mcdermid

Η τελετή, που έλαβε χώρα στην UBS Arena του Long Island, φιλοξενήθηκε από τη Megan Thee Stallion, η οποία τίμησε ιστορικές στιγμές των VMAs και παρουσίασε τραγούδια με τον Ιάπωνα ράπερ Yuki Chiba. Παρόλο που ο Eminem άνοιξε τη βραδιά, οι γυναίκες καλλιτέχνες κυριάρχησαν, με την Sabrina Carpenter να κερδίζει το βραβείο «Τραγούδι της Χρονιάς» για το «Espresso».

naftemporiki.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου