Παρασκευή 5 Ιουλίου 2024

Τα ζώδια σήμερα, Παρασκευή 5 Ιουλίου: Παρθένοι, αντιμετωπίστε τους φόβους σας

 


Τι θα συμβεί σήμερα, Παρασκευή 5 Ιουλίου 2024; Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια. Μάθετε τα πάντα για τα αστρολογικά γεγονότα και πώς αυτά θα επηρεάσουν καθένα από τα 12 ζώδια. Ετοιμαστείτε να ανακαλύψετε τι σας επιφυλάσσουν τα άστρα σήμερα.

Κριός

Αυτή η νέα σελήνη συμβαίνει στον οίκο του σπιτιού και γενικότερα του μέρους όπου ανήκεις. Τα συναισθήματά σας μπορεί να είναι πιο έντονα από το συνηθισμένο. Αυτή είναι μια εξαιρετική στιγμή για να κατανοήσετε τα βαθύτερα συναισθήματά σας και πώς η ανατροφή σας έχει επηρεάσει τη συναισθηματική σας κατάσταση. Εάν είστε πιο απασχολημένοι από το συνηθισμένο, αυτή είναι μια περίοδος όπου θα σας είναι δύσκολο να αγνοήσετε αυτά που νιώθετε. Ο σκοπός αυτής της διέλευσης είναι να επιτρέψει στα καταπιεσμένα συναισθήματα να αναδυθούν στη συνείδησή σας.

Ταύρος

Καθώς η διαίσθησή σας γίνεται πιο έντονη, μπορεί να νιώσετε μεγαλύτερη ενσυναίσθηση προς τους γύρω σας, καθώς είστε πιο συντονισμένοι με την ατμόσφαιρα αυτή την περίοδο. Ωστόσο, προσπαθήστε να διατηρείτε τα συναισθηματικά σας όρια ισχυρά, ώστε να μην αισθανθείτε κατακλυσμένοι από αυτά που αντιλαμβάνεστε γύρω σας. Το πιο τρυφερό άτομο, έχει ισχυρά όρια για να προστατεύσει την αξιοπρέπεια τη δική του και του ατόμου με το οποίο συνδέεται.

Δίδυμοι

Ορίστε νέους στόχους σχετικά με το πώς να επενδύετε τον χρόνο και την ενέργειά σας σε πράγματα που πιστεύετε ότι αξίζουν τις προσπάθειές σας. Όταν δημιουργείτε έναν ανοιχτό χώρο χωρίς κρίση, σας δίνεται η ευκαιρία να αλλάξετε συνειδητά τον τρόπο που η εσωτερική σας φωνή επηρεάζει την ημέρα σας. Αυτή η περίοδος μπορεί να σας επιτρέψει να έχετε καλύτερο έλεγχο στην αρνητική αυτοκριτική γύρω από την αίσθηση της αυτοεκτίμησής σας, καθώς μπορείτε να αναδιατυπώσετε αυτές τις σκέψεις σε θετικές προοπτικές.

Καρκίνος

Σήμερα μπορεί να βιώσετε μια έκρηξη ενέργειας για να κυνηγήσετε τους στόχους σας και να νιώσετε ότι έχετε ένα απίστευτο κίνητρο. Είναι σημαντικό να ξέρετε αν κυνηγάτε πράγματα επειδή νιώθετε ότι ευθυγραμμίζονται με τις αξίες σας, ή επειδή επηρεάζεστε από τις προσδοκίες των άλλων ανθρώπων για το ποιος πρέπει να είστε. Η διάκριση είναι το βασικό σας μάθημα κατά τη διάρκεια αυτής της ημέρας της νέας σελήνης. Εάν νιώθατε απογοητευμένοι τελευταία, αυτό το χρονικό διάστημα θα σας βοηθήσει να αναλάβετε δράση.

Λέων

Αυτή είναι μια εξαιρετική περίοδος για να νιώσετε υποστήριξη από όλους τους ανθρώπους γύρω σας. Είναι πιθανό να κάνετε συζητήσεις με άτομα που θα σας βοηθήσουν να θυμηθείτε τα όνειρά σας. Όταν περιτριγυρίζεστε από ανθρώπους που πιστεύουν σε εσάς, μπορούν να σας ανυψώσουν σε στιγμές αμφιβολίας και αμφισβήτησης του εαυτού σας και να σας υπενθυμίσουν πόσο χαρισματικοί είστε. Ίσως να δώσετε προτεραιότητα στο να περνάτε ποιοτικό χρόνο με τους ανθρώπους γύρω σας και να ξεκινήσετε ένα νέο περιπετειώδες project.

Παρθένος

Παλιοί φόβοι απόρριψης μπορεί να βγουν στην επιφάνεια, επομένως είναι σημαντικό να θυμάστε να αναγνωρίζετε τον πόνο, αλλά να μην επιτρέπετε στις αναμνήσεις να καθορίζουν την έκβαση των τωρινών και μελλοντικών σας σχέσεων. Επιπλέον, χρησιμοποιήστε αυτό το διάστημα για να αντιμετωπίσετε τους φόβους σας και να καταλάβετε ότι κακές εμπειρίες που είχατε στο παρελθόν, δεν σημαίνει ότι θα ξανασυμβούν. Αναλογιζόμενοι τις παλιές φιλίες, ποια μαθήματα πήρατε για τον εαυτό σας και τους άλλους που διαμόρφωσαν την τρέχουσα κατανόησή σας για τη φιλία;

Ζυγός

Αυτή είναι μια σημαντική ευκαιρία να ορίσετε τι σημαίνει για εσάς η επιτυχία. Η διαίσθησή σας είναι το μεγαλύτερο πλεονέκτημά σας, και ο τομέας της καριέρας σας φωτίζεται από τη Νέα Σελήνη. Στην πραγματικότητα, η διαίσθησή σας μπορεί να σας βοηθήσει να δείτε πόρτες ευκαιριών που ήταν πάντα εκεί για εσάς, απλά έπρεπε να εμπιστευτείτε το ένστικτό σας. Ακολουθήστε το, καθώς μπορεί να σας οδηγήσει σε μέρη που θα σας δώσει μια έκρηξη δημιουργικής έμπνευσης που μπορεί να αλλάξει τους στόχους σας στο μέλλον.

Σκορπιός

Αν νιώθατε λίγο πιασμένοι ή στάσιμοι πρόσφατα, αυτή η νέα σελήνη μπορεί να σας βοηθήσει να ξεκολλήσετε και να επιστρέψετε σε αυτά που πραγματικά έχουν σημασία. Σκεφτείτε τα πιο απλά πράγματα που σας κάνουν χαρούμενους και επικεντρωθείτε σε αυτά. Όλα τα άλλα είναι μια όμορφη προσθήκη, αλλά μερικές φορές όταν ξεχνάμε να εκτιμούμε τα πράγματα που κάνουν τη ζωή μας απλή και χωρίς άγχος, είμαστε πάντα σε μια κατάσταση λαχτάρας για περισσότερα.

Τοξότης

Ίσως να νιώσετε σήμερα μια δόση νοσταλγίας, καθώς μπορεί να έρθουν στην επιφάνεια βαθιές και διαπεραστικές συνειδητοποιήσεις για παλιές σας εμπειρίες. Μπορεί να υπάρξουν σημαντικές αποκαλύψεις για το τι σας έχει διαμορφώσει ως άνθρωπο, και πώς μπορείτε να κάνετε αλλαγές που θα φέρουν θετικές μετατοπίσεις στη ζωή σας. Όταν αφιερώνετε χρόνο για ενδοσκόπηση, μπορείτε να σκεφτείτε τις πεποιθήσεις και τις σκέψεις που επηρεάζουν τη ζωή σας αυτή τη στιγμή.

Αιγόκερως

Οι σχέσεις σας μπορεί να μοιάζουν ιδιαίτερα τρυφερές σήμερα. Ίσως να λαχταράτε περισσότερη οικειότητα, μια βαθύτερη αίσθηση σύνδεσης, κάτι που μπορεί να σας κάνει να συνειδητοποιήσετε πόσο πολύ μπορεί να έχετε επικεντρωθεί στη δουλειά, αντί στον ποιοτικό χρόνο. Αυτή είναι μια περίοδος για να επανέλθετε στην ισορροπία και να δείτε ότι στο τέλος τα μόνα πράγματα που μετράνε είναι οι ζωές που έχουμε επηρεάσει και οι μνήμες που έχουμε μοιραστεί.

Υδροχόος

Αν παρατηρήσετε επαναλαμβανόμενα μοτίβα στην καθημερινή σας ρουτίνα εργασίας, αυτή είναι μια ευκαιρία να τα αναγνωρίσετε επί τόπου και να υιοθετήσετε ενεργά μια διαφορετική νοοτροπία για να πάτε κόντρα σε παλιούς, καθιερωμένους τρόπους εργασίας. Μπορεί να ρωτήσετε τον εαυτό σας “Πώς μπορώ να είμαι πιο προσεκτικός στην καθημερινή μου ρουτίνα εργασίας χωρίς περισπασμούς;” ή “Ποια καθημερινά τελετουργικά μπορώ να ενσωματώσω που θα μου επιτρέψουν να είμαι πιο συγκεντρωμένος στις προσεγγίσεις μου στη δουλειά;”

Ιχθύες

Σήμερα είναι μια μέρα για να αγκαλιάσετε την δημιουργικότητά σας και να αφήσετε πίσω σας τις αμφιβολίες σχετικά με την κατεύθυνση που έχετε πάρει. Είναι μια περίοδος άνθισης, γεμάτη με δυνατότητες για καλλιτεχνική έκφραση και καινοτομία. Εάν νιώθετε απογοήτευση ή σκέφτεστε να τα παρατήσετε σε ένα δημιουργικό project, λάβετε το ως μια υπενθύμιση για να επιμείνετε. Η υπομονή και η επιμονή είναι απαραίτητα στοιχεία για την επίτευξη του στόχου σας. Μην εστιάζετε υπερβολικά στο τελικό αποτέλεσμα, αλλά απολαύστε τη διαδικασία και αφήστε την έμπνευση να σας οδηγήσει.

enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου