Παρασκευή 11 Οκτωβρίου 2024

Ιβάν Γιοβάνοβιτς: «Ό,τι συνέβη αποτέλεσε πηγή έμπνευσης για όλους – Ο Μπάλντοκ θα βρίσκεται πάντα μαζί μας»

 


Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς προκάλεσε συγκίνηση με τις δηλώσεις του για τον Τζορτζ Μπάλντοκ, μετά τον αγώνα της Εθνικής Ελλάδας με την Αγγλία, που έληξε με σκορ 2-1.

Σε συνέντευξή του στη NOVA, ο ομοσπονδιακός προπονητής της Εθνικής, Ιβάν Γιοβάνοβιτς, μίλησε για την επίδραση της είδησης του Μπάλντοκ στην ομάδα, δηλώνοντας χαρακτηριστικά: «Ήταν μια ιδιαίτερα δυσάρεστη είδηση. Το κλίμα ήταν βαρύ. Ωστόσο, όσο αυτά τα παιδιά θα αγωνίζονται με το εθνόσημο, ο Μπάλντοκ θα βρίσκεται πάντα μαζί μας, στις σκέψεις μας».

Ο Γιοβάνοβιτς εξήγησε ότι η απώλεια του Μπάλντοκ λειτούργησε ως επιπλέον κίνητρο για την ομάδα, σημειώνοντας: «Ό,τι συνέβη αποτέλεσε πηγή έμπνευσης για όλους, ώστε να τιμήσουν τη μνήμη του με την εμφάνισή τους. Είναι πραγματικά δύσκολο. Όποιος είχε την ευκαιρία να βρεθεί στα αποδυτήρια, θα καταλάβαινε το βάρος της στιγμής. Ήταν μια μαύρη μέρα, αλλά υπήρχε και λίγη λάμψη από την εμφάνιση της ομάδας. Το αγωνιστικό μέρος είναι αυτό που είναι, και δεν αλλάζει».

Αναφερόμενος στην απόδοση της ομάδας, ο Γιοβάνοβιτς υπογράμμισε: «Δώσαμε τον καλύτερό μας εαυτό. Αν και υποφέραμε, κάναμε και την Αγγλία να υποφέρει. Τελικά, κερδίσαμε δίκαια. Αυτή η ομάδα είναι εξαιρετικά δεμένη και το απέδειξε για άλλη μια φορά».

enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου