Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου 2017

Αγγλία: Από... τεσσάρα σε τεσσάρα η Γιουνάιτεντ



Μόνη πρώτη στη βαθμολογία της Premier League η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, εν αναμονή του ντέρμπι της Σίτι με την Τσέλσι στο «Στάμφορντ Μπριτζ».
Η ομάδα του Μουρίνιο κατανίκησε με 4-0 την Κρίσταλ Πάλας στο «Ολντ Τράφορντ», στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής, με κορυφαίο τον Μαρουάν Φελαϊνί, ο οποίος πέτυχε δύο γκολ.

Βίοι αντίθετοι, η σημερινή ήταν η έβδομη ήττα σε ισάριθμους αγώνες πρωταθλήματος για τους «αετούς», που παραμένουν στην τελευταία θέση της κατάταξης και χωρίς βαθμό.
Η Γουότφορντ του Μάρκο Σίλβα έφυγε με βαθμό από το «Χόθορνς» απέναντι στη Γουέστ Μπρομ, με γκολ του παίκτη-αποκάλυψη Ριτσάρλισον στις καθυστερήσεις, ο οποίος διαμόρφωσε το τελικό 2-2.
Ο Χοσέ Χολέμπας έπαιξε και στα 90 λεπτά με τους φιλοξενούμενους, στην αποστολή των οποίων συμπεριλήφθηκε και ο Ορέστης Καρνέζης, αλλά δεν χρησιμοποιήθηκε.
Η Γουέστ Χαμ κατέβαλε την αντίσταση της Σουόνσι με γκολ του Σακό στο 90΄ και απομακρύνθηκε από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας, ενώ η Τότεναμ διέλυσε εκτός έδρας τη Χάντερσφιλντ με 4-0 και παρέμεινε στις υψηλές θέσεις.
 
Αναλυτικά:
  • Χάντερσφιλντ-Τότεναμ 0-4 (9΄, 23΄ Κέιν, 16΄ Ντέιβις, 90΄+1 Σισοκό)
  • Μπόρνμουθ-Λέστερ 0-0
  • Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Κρίσταλ Πάλας 4-0 (3΄ Μάτα, 35΄, 49΄ Φελαϊνί, 86΄ Λουκάκου)
  • Στόουκ-Σαουθάμπτον 2-1 (40΄ Ντιούφ, 85΄ Κράουτς - 75΄ Γιοσίντα)
  • Γουέστ Μπρομ-Γουότφορντ 2-2 (18΄ Ροντόν, 21΄ Έβανς - 37΄ Ντουκουρέ, 90΄+5 Ριτσάρλισον)
  • Γουέστ Χαμ-Σουόνσι 1-0 (90΄ Σακό)
naftemporiki.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου