Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου 2017

Super League: Με 12ο παίκτη τον κόσμο, 2-0 τα Γιάννενα ο Παναθηναϊκός



Αποφασισμένος και συσπειρωμένος, ο Παναθηναϊκός χρειάστηκε μόλις τα πρώτα 13 λεπτά του αγώνα για να σκοράρει δύο γκολ και να φτάσει στη δεύτερη νίκη του στο πρωτάθλημα, επικρατώντας 2-0 του ΠΑΣ Γιάννινα στο «Απόστολος Νικολαΐδης».
Οι «πράσινοι» είχαν την αμέριστη και συγκινητική συμπαράσταση των φίλων τους, που γέμισαν το γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας και πλημμύρισαν ενθουσιασμό τους παίκτες, τον οποίο χρειάζονταν στις δύσκολες στιγμές που περνά το ποδοσφαιρικό τμήμα μετά την αποχώρηση του Γιάννη Αλαφούζου.

Μόλις στο 10ο λεπτό και σε σέντρα του Χουλτ, ο Χίλιεμαρκ με περιπετειώδη τρόπο άνοιξε το σκορ, με την μπάλα να βρίσκει και στον Μιχαήλ, σε μια φάση που οι... καραμπόλες θύμισαν μπιλιάρδο!
Τρία λεπτά αργότερα ο Μολίνς, με απευθείας εκτέλεση φάουλ, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Βελλίδη για δεύτερη φορά κι έκοψε τον ενθουσιασμό των φιλοξενούμενων, που είχαν μπει δυνατά στο παιχνίδι, με στόχο να αιφνιδιάσουν το «τριφύλλι».
Στο δεύτερο ημίχρονο ο Γιάννης Πετράκης ρίσκαρε παίζοντας πιο επιθετικά με τους Κόντε και Σολτάνι, όμως η ομάδα του δεν μπορούσε να δημιουργήσει τις προϋποθέσεις για το γκολ που θα την ξανάβαζε στο παιχνίδι.
Αντίθετα, οι «πράσινοι» παρέμεναν πάντα επικίνδυνοι, είχαν μεγάλη χαμένη ευκαιρία με τον Χίλιεμαρκ στο 62΄ και ακολούθως με τους Μολίνς στο 66΄ και Κολοβέτσιο στο 67΄. Έκτοτε ο ρυθμός έπεσε και το παιχνίδι ολοκληρώθηκε χωρίς άλλες συγκινήσεις.
naftemporiki.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου