Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου 2017

Αγγλία: Τραυματίστηκε σε τροχαίο στην Ολλανδία ο Αγουέρο



Μια δυσάρεστη εμπειρία βίωσε ο Σέρχιο Αγουέρο στο Άμστερνταμ, καθώς υπήρξε θύμα τροχαίου με απολογισμό ένα σπασμένο πλευρό, όταν το ταξί που επέβαινε έπεσε πάνω σε κολόνα, όπως αναφέρει ο Τύπος σε Αγγλία, Ισπανία και Αργεντινή.
Ο άσος της Μάντσεστερ Σίτι βρισκόταν στην Ολλανδία για να παρακολουθήσει συναυλία του Κολομβιανού τραγουδιστή Μαλούμα. Κατά την επιστροφή στο αεροδρόμιο, το ταξί που τον μετέφερε έπεσε, για άγνωστο ως τώρα λόγο, σε μια κολόνα.

Εφόσον αποδειχθεί ότι τα δημοσιεύματα είναι αληθή ως προς τη φύση του τραυματισμού, ο άσος της Σίτι θα λείψει από το πλάνο του Πεπ Γκουαρντιόλα για τουλάχιστον ένα, ίσως και δύο μήνες.
Αυτό σημαίνει ότι εκτός των αγώνων της Σίτι, που αύριο έχει ντέρμπι εκτός έδρας με την Τσέλσι, θα χάσει τα δύο τελευταία και ιδιαιτέρως κρίσιμα παιχνίδια της Εθνικής Αργεντινής για το Μουντιάλ 2018, με το Περού στις 5 και τον Ισημερινό στις 10 Οκτωβρίου.
Η Μάντσεστερ Σίτι ενημέρωσε ότι ο Αγουέρο θα επιστρέψει άμεσα στην Αγγλία για να εξεταστεί, δεν έδωσε όμως περισσότερες λεπτομέρειες για το συμβάν. 
«Ο Αγουέρο θα εξεταστεί από τους γιατρούς της ομάδας σήμερα, μετά την εμπλοκή του σε τροχαίο ατύχημα την Πέμπτη. Ο επιθετικός της Σίτι ήταν στην Ολλανδία στην ημέρα ρεπό του και τραυματίστηκε», ανέφερε η ανακοίνωση στην ιστοσελίδα του συλλόγου.
naftemporiki.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου