Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου 2017

Ν. Ανδρουλάκης: Να αφήσουμε τα διαδικαστικά



«Ας μη μένουμε στα τεχνικά θέματα της εκλογικής διαδικασίας, να δούμε τη μεγάλη εικόνα, κι αυτή είναι τα πραγματικά προβλήματα του πολίτη» ζήτησε ο ευρωβουλευτής και υποψήφιος για την ηγεσία της Δημοκρατικής Παράταξης Νίκος Ανδρουλάκης, μιλώντας το πρωί στον ρ/σ «Αθήνα 9.84».

Ο κ. Ανδρουλάκης επέμεινε στη διεξαγωγή debate μεταξύ των υποψηφίων ώστε «να υπάρξουν συγκεκριμένες δεσμεύσεις για τους πολίτες και για την παράταξη. Οπως τόνισε: «Οι υποψήφιοι δεν πρέπει να ασχολούνται με τα διαδικαστικά. Η επιλογή του Ν. Αλιβιζάτου, ενός ανθρώπου που προτείναν το ΠΑΣΟΚ, το Ποτάμι και η ΔΗΜΑΡ για Πρόεδρο της Δημοκρατίας, διασφαλίζει πλήρως τη διαφάνεια των διαδικασιών, οπότε η επιτροπή θα βρει μια λύση σε διαφορά τεχνικά θέματα που προκύπτουν».
«Θεωρώ ότι πρώτα πρέπει να προκύψει μια διαδικασία με απόλυτα διαφανείς όρους κι εάν μπορεί να δοθεί η δυνατότητα, κυρίως μέσω της ηλεκτρονικής ψηφοφορίας, να συμμετέχουν οι πολίτες που τα τελευταία χρόνια έφυγαν στο εξωτερικό. Θα είναι σημαντική η συμβολή τους γιατί βλέπουν τα ελληνικά πράγματα μέσα από ένα άλλο μετερίζι και νέες εμπειρίες» πρόσθεσε.
Σύμφωνα με τον κ. Ανδρουλάκη: «Εμείς ας μείνουμε στην πολιτική. Είναι τέτοια η πίεση των πολιτών που θέλουν μια άλλη προοδευτική λύση, πριν τις επόμενες βουλευτικές εκλογές, που όλα τα τεχνικά 
naftemporiki.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου