Κυριακή 27 Οκτωβρίου 2024

Τουρκία: Έπεσε ξύλο στη γενική συνέλευση της Μπεσίκτας

 


Η γενική συνέλευση της Μπεσίκτας έγινε την Κυριακή (27/10) και τα πράγματα δεν ήταν και τόσο ήρεμα, αφού τα μέλη του συλλόγου πιάστηκαν στα χέρια κάποια στιγμή, με συνέπεια να υπάρξει και προσωρινή διακοπή της διαδικασίας.

Όπως αναφέρουν τα ΜΜΕ της Τουρκίας, η κατάσταση άρχισε να ξεφεύγει όταν εμφανίστηκε ο πρώην πρόεδρος της ομάδας, Αχμέτ Νουρ Τσεμπί, με τους συνεργάτες του. Αρκετοί ήταν αυτοί που αντέδρασαν και ειδικά ο Ισμαΐλ Τσεβαχίρ, μέλος της Μπεσίκτας, ο οποίος ανέβηκε στο βήμα και είπε διάφορα.

Αποτέλεσμα; Η ένταση μεγάλωσε και τελικά μέλη του συλλόγου ήρθαν στα χέρια, με αποτέλεσμα η γενική συνέλευση να διακοπεί προσωρινά, την ώρα που ο πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου, Αχμέτ Ακπινάρ, προσπαθούσε να πείσει τους πάντες να ηρεμήσουν.

«Εδώ δεν είναι αχυρώνας, εδώ είναι η συνέλευση της Μπεσίκτας. Καθίστε κάτω! Τι νομίζετε ότι είστε; Εδώ είναι Μπεσίκτας! Καθίστε κάτω. Να εκκενώσω την αίθουσα ή να ακυρώσω τη συνέλευση; Ποιο είναι το δικαίωμά σας; Κανένας οπαδός της Μπεσίκτας δεν μπορεί να σηκώσει χέρι εναντίον ενός οπαδού της Μπεσίκτας. Αυτό έχουμε δει από τους παλαιότερους», ήταν τα λόγια του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου