Κυριακή 31 Οκτωβρίου 2021

Δύσκολη νίκη αλλά νίκη για τον Ολυμπιακό στο Αγρίνιο

 


Ο Ολυμπιακός δεν εντυπωσίασε με την εμφάνισή του και παρότι δυσκολεύτηκε αρκετά, πέρασε νικηφόρα από το Αγρίνιο με 2-1 απέναντι στον Παναιτωλικό, στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Ύστερα από ένα «άναρχο» πρώτο δεκάλεπτο, οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να προηγηθούν στο σκορ στο 13΄, όταν από κόρνερ του Ρόνι Λόπες ο Τικίνιο πήρε την κεφαλιά κι άνοιξε το σκορ.

Έξι λεπτά αργότερα όμως οι γηπεδούχοι έφτασαν στην ισοφάριση: ο Βέργος πήρε την πάσα του Ντουάρτε, πέρασε τον Παπασταθόπουλο και πλάσαρε τον Βατσλίκ για το 1-1.

Στη συνέχεια οι «ερυθρόλευκοι» πίεσαν ως το τέλος του πρώτου μέρους, χωρίς ωστόσο να δημιουργήσουν κλασική φάση μπροστά στην εστία του Μελίσσα.

Το δεύτερο ημίχρονο ήταν επιθετικός μονόλογος των φιλοξενούμενων. Ο Μελίσσας έδιωξε εντυπωσιακά σε κόρνερ την κεφαλιά του Μασούρα (62΄) αλλά τέσσερα λεπτά αργότερα ο τερματοφύλακας του Παναιτωλικού βγήκε άτσαλα στη γωνία της περιοχής του, ανατρέποντας τον Βαλμπουενά.

Ο Ελ Αραμπί έστησε την μπάλα στα 11 βήματα και ξεγέλασε τον Έλληνα κίπερ στο 70ό λεπτό, σημειώνοντας το 1-2 που έμελλε να μείνει ως το τέλος, αφού ο καλά οργανωμένος Ολυμπιακός δεν κινδύνεψε.

Η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς παραμένει μόνη πρώτη (και αήττητη) στη βαθμολογία, ενώ εκείνη του Γιάννη Αναστασίου συμπλήρωσε τέσσερις σερί ήττες.

naftemporiki.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου