Κυριακή 31 Οκτωβρίου 2021

Μοιρασιά για Λαμία και Ατρόμητο

 


Λαμία και Ατρόμητος αναδείχθηκαν ισόπαλοι 2-2 στο «Αθανάσιος Διάκος», στην πρώτη από τις αναμετρήσεις της Κυριακής (31/10) για την όγδοη αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Η ομάδα των δυτικών προαστίων της Αθήνας δεν βρήκε ούτε σήμερα την πρώτη νίκη στη φετινή διοργάνωση, παρότι προηγήθηκε δύο φορές στο σκορ, με αποτέλεσμα να παραμείνει τελευταία με 3 βαθμούς, ενώ η Λαμία έφτασε στους 6.

Το σκορ άνοιξε στο 19΄, όταν από εκτέλεση κόρνερ ο Γκαραβέλης δεν μπόρεσε να ελέγξει την μπάλα και ο Στρούγγης από κοντά «έγραψε» το 1-0 για τον Ατρόμητο.

Η Λαμία πίεσε στη συνέχεια και κατάφερε να ισοφαρίσει στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους, όταν Σκόνδρας έκανε τη σέντρα και ο Κυριάκος Παπαδόπουλος, στην προσπάθειά του να διώξει την μπάλα, την έστειλε στα δίχτυα της ομάδας του.

Ανεβασμένος σε σχέση με τους τελευταίους αγώνες του, ο Ατρόμητος κυνήγησε το δεύτερο γκολ και το πέτυχε στο 58΄, όταν σε αντεπίθεση ο Ντένιτς έδωσε στον Βασιλαντωνόπουλο κι εκείνος πλάσαρε για το 2-1.

Ακόμη και μετά το νέο προβάδισμα, όμως, η ομάδα του Γιώργου Παράσχου δεν έμελλε να φύγει νικήτρια από τη Λαμία, αφού στο 79΄ από κόρνερ του Προβυδάκη η μπάλα πέρασε από όλους κι ο Αραμπούλι σε άδειο τέρμα ισοφάρισε σε 2-2.

naftemporiki.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου