Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2024

Βεντέτα 10 ετών πίσω από την επίθεση στον κτηνοτρόφο που τον πυροβόλησαν και του έκοψαν τη γλώσσα

 


Μία διένεξη που συνέβη προ δεκαετίας φαίνεται ότι βρίσκεται πίσω από την επίθεση στον κτηνοτρόφο στο Ρέθυμνο, τον οποίο άγνωστος πυροβόλησε τουλάχιστον τέσσερις φορές και στη συνέχεια του έκοψε τη γλώσσα.

Αρχικά, υπήρξε η πληροφορία ότι η άγρια επίθεση σε βάρος του σχετιζόταν με την επίθεση στον γιο του, τον περασμένο Ιούλιο με καυστικό υγρό, για την οποία δεν έγινε ποτέ σασμός.

Ωστόσο, όπως αποκάλυψε ο αστυνομικός συντάκτης των «Νέων» και του «Βήματος», Βασίλης Λαμπρόπουλος, η έρευνα της αστυνομίας στρέφεται πλέον σε ένα εντελώς διαφορετικό σενάριο. Συγκεκριμένα, φαίνεται πως έχουν προκύψει νέα στοιχεία και η αστυνομία έχει βρει το τι έχει συμβεί.

Όπως αποκάλυψε ο δημοσιογράφος, η επίθεση στον κτηνοτρόφο σχεδιάστηκε από κάποιον με τον οποίο είχε διένεξη προ δεκαετίας και όχι από τον άνθρωπο που είχε επιτεθεί στον γιο του τον Ιούλιο.

Μάλιστα, σκοπός του δράστη ήταν να παραπλανήσει τις Αρχές, ώστε να πιστέψουν πως η επίθεση συνδέεται με αυτήν με το βιτριόλι στον γιο του και όχι με τη διένεξη που είχε ο κτηνοτρόφος με άλλο άτομο πριν από πολλά χρόνια.

newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου