Παρασκευή 25 Οκτωβρίου 2024

ΗΠΑ: Για στενή επιτήρηση της εκλογικής διαδικασίας και για φυλακίσεις προειδοποιεί ο Τραμπ

 


Λίγες ημέρες πριν τις προεδρικές εκλογές στις ΗΠΑ, ο Ρεπουμπλικάνος υποψήφιος, Ντόναλντ Τραμπ, επιχειρεί να πυροδοτήσει το προεκλογικό κλίμα έτι περισσότερο.

Ο Τραμπ, με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, τονίζει ότι «παρακολουθεί στενά» την διαδικασία των προεδρικών εκλογών, κάνοντας λόγο για «οργιώδη εξαπάτηση» στις εκλογές του 2020, διαμηνύοντας ότι «δεν θα επιτρέψει να ξαναγίνει».

Παράλληλα, τονίζει ότι «όταν κερδίσει»θα στείλει στην φυλακή «όσους εξαπάτησαν» τους πολίτες.

Αναλυτικά η ανάρτηση του Ντόναλντ Τραμπ

«ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ: Εγώ, μαζί με πολλούς Δικηγόρους και Νομικούς Επιστήμονες, παρακολουθώ πολύ στενά την ιερή διαδικασία των Προεδρικών Εκλογών του 2024, επειδή γνωρίζω, καλύτερα από τους περισσότερους, την οργιώδη εξαπάτηση και τη κατεργαριά των Δημοκρατικών στις Προεδρικές Εκλογές του 2020.

Ως εκ τούτου, οι εκλογές του 2024, όπου μόλις άρχισαν οι ψηφοφορίες, θα είναι υπό τον στενότερο επαγγελματικό έλεγχο και, ΟΤΑΝ ΚΕΡΔΙΣΩ, αυτοί οι άνθρωποι που ΕΞΑΠΑΤΗΣΑΝ θα διωχθούν στο μέγιστο βαθμό του Νόμου, ο οποίος θα περιλαμβάνει ποινές μακροχρόνιας φυλάκισης. Αυτή η διαφθορά της Δικαιοσύνης δεν ξαναγίνει. Δεν μπορούμε να αφήσουμε τη χώρα μας να μετατραπεί περαιτέρω σε ένα έθνος του Τρίτου Κόσμου, ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ!

Προσέξτε ότι αυτή η νομική έκθεση εκτείνεται σε δικηγόρους, πολιτικούς λειτουργούς, δωρητές, παράνομους ψηφοφόρους και διεφθαρμένους εκλογικούς λειτουργούς. Όσοι εμπλέκονται σε αδίστακτες συμπεριφορές θα αναζητηθούν, θα συλληφθούν και θα διωχθούν σε επίπεδα, δυστυχώς, που δεν έχουν ξαναδεί στη χώρα μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου