Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου 2024

Λεβαδειακός – ΟΦΗ 1-1: Στο 95′ πήραν βαθμό οι Κρητικοί


 Ο Λεβαδειακός ήταν μπροστά στο σκορ από το 46′ με το γκολ του Μπάλτσι, στο 95′ όμως ο ΟΦΗ ισοφάρισε με τον Λαμπρόπουλο και με το τελικό 1-1 πήρε βαθμό για την 5η αγωνιστική της Stoiximan Super League.

Μετά το αναγνωριστικό πρώτο 10λεπτο, στο οποίο οι δύο ομάδες έψαχναν τα πατήματά τους, οι γηπεδούχοι έδειξαν να ανεβάζουν κάπως την απόδοσή τους και είχαν στο 13′ την πρώτη τους καλή στιγμή με το σουτ του Ρομό από πλεονεκτική θέση που δεν βρήκε στόχο.

Ένα 10λεπτο μετά ήταν η σειρά του Τσάπρα να απειλήσει με σουτ αλλά ο Χριστογεώργος κατάφερε να αποκρούσει, με τους φιλοξενούμενους, από την άλλη πλευρά, να φαίνονται για πρώτη φορά στο 44′ με την κεφαλιά του Γιούνγκ, μετά το φάουλ του Γκονθάλεθ, που μπλόκαρε ο Γκαραβέλης.

Το πρώτο ημίχρονο, επομένως, ολοκληρώθηκε χωρίς γκολ, με το ξεκίνημα του δεύτερου όμως ήρθε και αυτό και ήταν για τον Λεβαδειακό: Ωραίο σουτ του Μπάλτσι από το ύψος της περιοχής και η μπάλα πήγε δοκάρι και μέσα για το 1-0.

Ένα γκολ που φαινόταν ότι θα έδινε και τη νίκη στους Βοιωτούς αφού από εκεί και πέρα δεν υπήρχε καμία καλή φάση στο παιχνίδι, μέχρι που ήρθε το 95ο λεπτό, όταν ο Σενγκέλια σέντραρε και ο Λαμπρόπουλος με κεφαλιά βρήκε δίχτυα για το 1-1, δίνοντας τον βαθμό στον ΟΦΗ.

Λεβαδειακός (Νίκος Παπαδόπουλος): Γκαραβέλης, Τσάπρας, Παπαδόπουλος, Λιάγκας, Βήχος, Μεχία (82′ Κωστή), Τσοκάι (46′ Πλέγας), Πεντρόσο (88′ Εραμούσπε), Μπάλτσι, Ζίνι (65′ Γιαννιώτας), Ρομό (88′ Όζμπολντ).

ΟΦΗ (Τραϊανός Δέλλας): Χριστογεώργος, Γκονθάλεθ (79′ Μαρινάκης), Λαμπρόπουλος, Μπρεσάν, Χατζηθεοδωρίδης, Μπάκιτς (54′ Αποστολάκης), Μπαΐνοβιτς (79′ Καραχάλιος), Σενγκέλια, Φούντας (79′ Ριέρα), Νους (61′ Σαλσέδο), Γιούνγκ.

newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου