Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου 2024

Καιρός: Έρχεται ισχυρός εμποδιστής αντικυκλώνας στις αρχές Οκτωβρίου – Πώς θα επηρεάσει τη θερμοκρασία στη χώρα

 


Ένας ισχυρός εμποδιστής αντικυκλώνας αναμένεται να αναπτυχθεί από τις αρχές του Οκτωβρίου, με αποτέλεσμα την απουσία βροχοπτώσεων, αναφέρει ο Θοδωρής Κολυδάς με νέα του ανάρτηση.

Ο εμποδιστής αντικυκλώνας, όπως εξηγεί ο διευθυντής της ΕΜΥ, θα μπλοκάρει και θα αποτρέψει τα συστήματα της κεντρικής Ευρώπης να κινηθούν προς την περιοχή μας.

Παράλληλα, από τις αρχές της ερχόμενης εβδομάδος, κύριο χαρακτηριστικό του καιρού θα είναι η άνοδος της θερμοκρασίας, που θα επιστρέψει σε κανονικά επίπεδα.

Η ανάρτηση του Θοδωρή Κολυδά

Η ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΤΟΥ ΚΑΙΡΟΥ ΕΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ

Η άνοδος της θερμοκρασίας από τις αρχές της ερχόμενης εβδομάδος θα είναι το κύριο χαρακτηριστικό του καιρού. Από τις αρχές Οκτωβρίου ξαναγυρίζουμε σε κανονικά επίπεδα θερμοκρασιών.

Από πλευράς βροχοπτώσεων δεν διακρίνεται κάτι ενθαρρυντικό . Μοναδική εξαίρεση κάποια φαινόμενα στο τέλος του μήνα. Από τις αρχές του Οκτωβρίου αναπτύσσεται ισχυρός εμποδιστής αντικυκλώνας. Αυτός ο ισχυρός αντικυκλώνας θα μπλοκάρει και θα αποτρέψει τα συστήματα της κεντρικής Ευρώπης να κινηθούν προς την περιοχή μας και αυτό θα έχει σαν αποτέλεσμα την απουσία βροχών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου