Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου 2024

Serie A: Πρώτη νίκη για τη Ρόμα υπό τις αποδοκιμασίες των οπαδών της

 


Λίγες ώρες μετά την παραίτηση της Λίνας Σουλούκου που δέχθηκε απειλές λόγω της απόλυσης του Ντανιέλε Ντε Ρόσι, η Ρόμα πήρε την πρώτη της νίκη στη φετινή Serie A με το 3-0 επί της Ουντινέζε, σε ένα Ολίμπικο που αποδοκίμασε τους πάντες πλην του Ντιμπάλα.

Οι οργανωμένοι οπαδοί των «τζαλορόσι» έμειναν εκτός γηπέδου για τα πρώτα 30 λεπτά του παιχνιδιού σε ένδειξη διαμαρτυρίας κατά της διοίκησης ενώ οι υπόλοιποι που πήραν θέση στις άλλες θύρες του γηπέδου άρχισαν να αποδοκιμάζουν τους πάντες, διοικούντες και παίκτες, πλην του Ντιμπάλα.

Το κλίμα, με λίγα λόγια, μόνο καλό δεν ήταν για τη Ρόμα, η οποία πάντως έδειξε χαρακτήρα και πήρε την πρώτη της φετινή νίκη, στο ντεμπούτο του Ιβάν Γιούριτς στον πάγκο της. Μια νίκη, ο δρόμος για την οποία άνοιξε στο 19′, όταν ο Ντόβμπικ με ωραίο τελείωμα με το αριστερό έκανε το 1-0.

Αυτό ήταν το σκορ με το οποίο ολοκληρώθηκε το πρώτο ημίχρονο, με το ξεκίνημα του δεύτερου όμως και συγκεκριμένα στο 49′ ήρθε το 2-0 με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Ντιμπάλα.

Η Ρόμα ήταν, πλέον, αγκαλιά με τους τρεις βαθμούς και τους εξασφάλισε οριστικά στο 70′, όταν ο Μπαλντάντσι με πλασέ από κοντά, μετά τη συνεργασία με τον Ντόβμπικ, έγραψε το τελικό 3-0.

newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου