Τρίτη 22 Οκτωβρίου 2024

Αυτοκινητόδρομος Α.Θ.Ε.: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις έως 8 Νοεμβρίου στο ύψος της Τραγάνας Φθιώτιδας

 


Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν τις επόμενες μέρες στον αυτοκινητόδρομο Αθηνών-Θεσσαλονίκης-Ευζώνων (Α.Θ.Ε.), λόγω ασφαλτικών εργασιών.

Ειδικότερα, από αύριο Τετάρτη 23 Οκτωβρίου στις 07:00 έως και την Παρασκευή 8 Νοεμβρίου στις 20:00, από το 136,5ο χλμ έως και το 133ο χλμ. στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθήνα, θα ισχύσουν τα εξής:

  • Α’ φάση: Πλήρης αποκλεισμός της αριστερής λωρίδας κυκλοφορίας, με την κυκλοφορία να διεξάγεται από τη δεξιά λωρίδα και τη Λωρίδα Έκτακτης Ανάγκης (Λ.Ε.Α.). Ταυτόχρονα, κλειστές θα παραμείνουν οι τρεις αριστερές λωρίδες εξυπηρέτησης του Μετωπικού Σταθμού Διοδίων Τραγάνας (135,715ο χλμ.).
  • Β’ φάση: Πλήρης αποκλεισμός της δεξιάς λωρίδας κυκλοφορίας και της Λ.Ε.Α., με την κυκλοφορία να διεξάγεται από την αριστερή λωρίδα. Ταυτόχρονα, κλειστές θα παραμείνουν οι τρεις δεξιές λωρίδες εξυπηρέτησης του Μετωπικού Σταθμού Διοδίων Τραγάνας.

Οι εργασίες θα πραγματοποιούνται ως εξής: Δευτέρα με Παρασκευή από τις 07:00 έως και τις 20:00 και Σάββατο από τις 07:00 έως και τις 17:00.

Το χρονικό διάστημα από Παρασκευή 25/10 έως και Τρίτη 29/10 δεν θα πραγματοποιούνται εργασίες.

Σε περίπτωση ταχύτερης ολοκλήρωσης των εργασιών, η κυκλοφορία θα αποκατασταθεί νωρίτερα από τον προγραμματισμένο χρόνο.

Η Νέα Οδός δηλώνει πως έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια και εξυπηρέτηση των οδηγών, ενώ σχετικές προσωρινές σημάνσεις θα τοποθετηθούν με στόχο την πλήρη ενημέρωση όλων των οδηγών.

Παράλληλα, ευχαριστεί για την κατανόηση και εφιστά την προσοχή των οδηγών, καθώς οφείλουν να συμμορφώνονται πλήρως με τη σχετική σήμανση.

naftemporiki.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου