Τρίτη 22 Οκτωβρίου 2024

Ντόναλντ Τραμπ: Το χέρι του Θεού με οδηγεί (βίντεο)

 


Ως εκλεκτό του Υψίστου παρουσιάζει εαυτόν ο Ντόναλντ Τραμπ, καθώς πλησιάζει η ώρα της κάλπης στις ΗΠΑ. Στόχος του άλλωστε να προσελκύσει συντηρητικούς Χριστιανούς, που μοιράζονται τις θέσεις του για τις αμβλώσεις και όχι μόνο.

Μιλώντας σε Ευαγγελικούς Χριστιανούς στο Κόνκορντ της Βόρειας Καρολίνας, ο υποψήφιος των Ρεπουμπλικάνων, είχε στο πλευρό του και τον Μπεν Κάρσον. Ο τελευταίος είπε πως ο Τραμπ του είχε πει το 2016 ότι ο Θεός των είχε επιλέξει ως τον επόμενο πρόεδρο των ΗΠΑ.

Εκείνη τη στιγμή, όπως μεταδίδει το BBC, κάποιοι από το πλήθος φώναξαν «Ιησούς». Προς το τέλος της ομιλίας του, ο Τραμπ αναφέρθηκε εκτενώς στην απόπειρα δολοφονίας εναντίον του στις 13 Ιουλίου στο Μπάτλερ της Πενσυλβάνια, λέγοντας ότι ένιωθε σαν να «χτυπήθηκε στο έδαφος από ένα υπερφυσικό χέρι».

«Τώρα αναγνωρίζω ότι ήταν το χέρι του Θεού που με οδήγησε εκεί που βρίσκομαι σήμερα», είπε.

«Η πίστη μου βρήκε νέο νόημα μετά την απόπειρα δολοφονίας. Θέλω να πιστεύω ότι ο Θεός με έσωσε για έναν σκοπό και αυτός ήταν να κάνω τη χώρα μας πιο σπουδαία από ποτέ», συμπλήρωσε εμφανώς συγκινημένος.

«Το FBI στέλνει κατασκόπους σε καθολικές εκκλησίες»

Υποστήριξε επίσης, χωρίς στοιχεία, ότι το FBI στέλνει «κατασκόπους» σε καθολικές εκκλησίες. Υποστήριξε ότι οι Δημοκρατικοί θεωρούν τους Καθολικούς ως «δυνητικούς εγχώριους τρομοκράτες».

Ο Τραμπ χρησιμοποιεί τις τελευταίες ημέρες αυτής της εκστρατείας για να προσπαθήσει να απευθυνθεί στους θρησκευόμενους Αμερικανούς, συμπεριλαμβανομένων των Καθολικών, των Ευαγγελικών και των Εβραίων.

Με πληροφορίες από BBC

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου