Στο Μόντε Κάρλο η Μονακό άνοιξε το σκορ στο 20′ με τον Μιναμίνο, οι Σέρβοι όμως αντέδρασαν και κατάφεραν να ισοφαρίσουν στο 27′ με πέναλτι του Εντιαγέ. Ως εκεί όμως… Στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου, στο 45’+4′, ο Εμπολό έκανε το 2-1 για τους γηπεδούχους και στο β’ μέρος δεν υπήρχε γυρισμός: 3-1 στο 54′ ο Σινγκό με τρομερό σουτ, 4-1 στο 70′ ξανά ο Μιναμίνο και 5-1 στο 97′ ο Μαγκνές Ακλιούς, με τους Μονεγάσκους να έχουν 7 βαθμούς μετά τις πρώτες τρεις αγωνιστικές.

Πρώτη νίκη για τη Μίλαν

Στο Σαν Σίρο, την ίδια ώρα, η Κλαμπ Μπριζ του Χρήστου Τζόλη μπήκε καλά στο παιχνίδι και είχε και δοκάρι στο 8′ με τον Ορντόνιες, η Μίλαν όμως ανέβηκε στη συνέχεια και κατάφερε να ανοίξει το σκορ στο 34′ με… απευθείας εκτέλεση κόρνερ του Πούλισικ! Λίγα λεπτά μετά μάλιστα, στο 40′, οι Βέλγοι έμειναν και με 10 παίκτες αφού αποβλήθηκε ο Ονιεντίκα, με τα πράγματα να γίνονται ακόμη πιο δύσκολα για αυτούς.

Αυτό δεν φάνηκε στο ξεκίνημα του δεύτερου ημιχρόνου καθώς ο Σαμπέ με πλασέ έγραψε το 1-1 στο 51′, φάνηκε όμως στη συνέχεια… Στο 61′ ο Οκαφόρ έκανε το γύρισμα από αριστερά και ο Ράιντερς εκτέλεσε για το 2-1, με τον Ολλανδό να σκοράρει και στο 71′, μετά την πάσα του Τσουκουέζε από δεξιά, διαμορφώνοντας το τελικό 3-1.