Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2024

Κόντρα Μπακογιάννη – Δούκα για παιδική χαρά στην Ακρόπολη: «Κάνουν τα εγκαίνια παραμονές εκλογών του ΠΑΣΟΚ»

 


Για «εγκαίνια υπερπαραγωγή» μιας «Παιδικής Χαράς της Ακρόπολης» που είναι «κατασκευασμένη εδώ και εννέα μήνες» κάνει λόγο η παράταξη του Κώστα Μπακογιάννη «Αθήνα Ψηλά» συνδέοντάς το συγκεκριμένο γεγονός με τις εκλογές του ΠΑΣΟΚ, στις οποίες παίρνει μέρος ο δήμαρχος Αθηναίων, Χάρης Δούκας.

«Εγκαίνια υπερπαραγωγή οργανώνονται από τη Δημοτική Αρχή για την Παιδική χαρά της Ακρόπολης. Η αλήθεια για το έργο είναι πως έχει ολοκληρωθεί και ανακοινωθεί από πέρυσι, χωρίς ανάγκη για κορδέλες και πανηγύρια.

Δείτε το σχετικό επίσημο δελτίο τύπου, από τις 19 Δεκεμβρίου 2023, εδώ

Έκτοτε και για εννέα μήνες, η παιδική χαρά παρέμενε κλειστή, με τον Δήμο να επικαλείται γραφειοκρατικά κωλύματα, τα οποία ως δια μαγείας λύθηκαν, παραμονές των εκλογών του ΠΑΣΟΚ.

Από την πλευρά της η δημοτική αρχή, αναφέρει σε ανακοίνωση – απάντηση: «Επειδή ο κ. Μπακογιάννης φαίνεται ότι ξέχασε όσα του είχαμε επισημάνει για την παιδική χαρά της Ακρόπολης, αναλυτικά με Δελτίο Τύπου στις 2 Ιουλίου, να του θυμίσουμε ξανά ότι:

Μετά από εντατικές προσπάθειες όλων των εμπλεκομένων φορέων του Δήμου Αθηναίων, η παιδική χαρά της Ακρόπολης στο Πάρκο Ραγκαβά παρελήφθη και αποδόθηκε στο κοινό με την απαιτούμενη βεβαίωση καταλληλότητας λειτουργίας, που εκδίδεται από το Υπουργείο Εσωτερικών στις 20 Ιουνίου 2024, παρά τις εξαγγελίες για δήθεν παραλαβή της από την απελθούσα δημοτική αρχή τον Δεκέμβριο του 2023.

Εμείς, συνεχίζουμε να δημιουργούμε ασφαλείς χώρους παιχνιδιού για όλους».

newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου