Τετάρτη 23 Οκτωβρίου 2024

Δανεικός στον Ερυθρό Αστέρα ο Πετρούσεφ

 


Ο Φιλίπ Πετρούσεφ είναι ένα πρότζεκτ στο οποίο πιστεύουν και θέλουν επενδύσουν στον Ολυμπιακό, αλλά για να έχει την αναμενόμενη εξέλιξη, ο Σέρβος πάουερ φόργουορντ/σέντερ πρέπει να παίζει.

Η εφετινή συμφόρηση στο ρόστερ των «ερυθρόλευκων» με τους Φαλ, Μιλουτίνοφ, Ράιτ στο «πεντάρι» και των Βεζένκοφ, Πίτερς στο «4» θα ελαχιστοποιούσε το χρόνο και τον ρόλο του, γι΄ αυτό διοίκηση και προπονητής στον Ολυμπιακό συναίνεσαν στην παραχώρησή του ως δανεικό στον Ερυθρό Αστέρα.

Το μεσημέρι της Τετάρτης πρώτα η πειραϊκή ομάδα κι εν συνεχεία ο Ερυθρός Αστέρας ανακοίνωσαν τον δανεισμό του ως το τέλος της τρέχουσας σεζόν.

«Η ΚΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την παραχώρηση του Φιλίπ Πετρούσεφ στον Ερυθρό Αστέρα υπό μορφή δανεισμού, μέχρι το τέλος της φετινής σεζόν», ανέφερε η ΚΑΕ Ολυμπιακός.

Από την πλευρά της, η σερβική ομάδα γνωστοποίησε ότι «ο Φιλίπ Πετρούσεφ παραμένει “ερυθρόλευκος”, αλλά για το υπόλοιπο της σεζόν θα φορά τη φανέλα του Ερυθρού Αστέρα. Καλώς επέστρεψες Φιλίπ!».

Στην εφετινή Ευρωλίγκα ο Πετρούσεφ αγωνίστηκε και στα τέσσερα παιχνίδια που έχει δώσει μέχρι στιγμής ο Ολυμπιακός με μέσο όρο 5 πόντους και 2,5 ριμπάουντ.

«Όχι αντίο, αλλά… τα λέμε αργότερα. Οι ρίζες μου είναι πάντα στα ερυθρόλευκα, στους συμπαίκτες μου, στους προπονητές μου και στο προσωπικό. Ιδιαίτερες ευχαριστίες στους προέδρους αδελφούς Αγγελόπουλους για την εξαιρετική σχέση και την κατανόηση στην κατάστασή μου», έγραψε ο παίκτης στο Instagram.

naftemporiki.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου