Παρασκευή 31 Μαΐου 2024

Τα ζώδια σήμερα, Παρασκευή 31 Μαΐου: Ταύροι, αποκαλύπτονται οι εχθροί σας

 


Τι θα συμβεί σήμερα, Παρασκευή 31 Μαΐου 2024; Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια. Μάθετε τα πάντα για τα αστρολογικά γεγονότα και πώς αυτά θα επηρεάσουν καθένα από τα 12 ζώδια. Ετοιμαστείτε να ανακαλύψετε τι σας επιφυλάσσουν τα άστρα σήμερα.

Κριός

Ποιος είναι ο σκοπός της ζωής σας; Αν δεν είστε σίγουροι, θέστε έναν νέο στόχο για τον εαυτό σας και επιδιώξτε να τον ανακαλύψετε. Η Σελήνη εισέρχεται στο ζώδιό σας, ενεργοποιώντας τον ηλιακό σας οίκο της προσωπικής ανάπτυξης.
Αυτά που θέλατε πριν από πέντε χρόνια μπορεί να μην είναι τα ίδια πράγματα που επιθυμείτε τώρα. Εξελίσσεστε και με τους Δεσμούς της Μοίρας στο ζώδιό σας όλο το χρόνο. Το κίνητρό σας για αλλαγή είναι αυξημένο. Δοκιμάστε νέα πράγματα. Αναζητήστε τρόπους αυτοβελτίωσης για να γίνετε ευτυχισμένοι.

Ταύρος

Μπορείτε να καταλάβετε πότε κάποιος δεν είναι ειλικρινής μαζί σας, και όταν η Σελήνη εισέρχεται στον Κριό, οι άνθρωποι που είναι εχθροί σας αποκαλύπτονται. Δώστε προσοχή στην πρόθεση ενός ατόμου όταν αλληλεπιδρά μαζί σας. Αν εντοπίσετε κάτι που αποτελεί κόκκινη γραμμή σημειώστε το.

Μην το αγνοήσετε. Οι καταστάσεις μπορεί να είναι ανταγωνιστικές με τη Σελήνη στον Κριό. Προσπαθήστε να ελαχιστοποιήσετε τους στρεσογόνους παράγοντες και κάντε αλλαγές στη ρουτίνα σας που σας φαίνονται σωστές και δεν απαιτούν μεγάλη προσπάθεια.

Δίδυμοι

Θυμηθείτε, ένα φιλικό χαμόγελο σχεδόν πάντα έχει μεγάλη απήχηση. Όσο περισσότερο μπορείτε να συνεννοηθείτε με τους ανθρώπους που συναντάτε, τόσο το καλύτερο. Η Σελήνη εισέρχεται στον Κριό, τον ηλιακό σας οίκο των φιλικών σχέσεων. Μπορείτε να κάνετε γρήγορες επαφές και γρήγορες φιλίες. Είναι η ιδανική μέρα για ένα γρήγορο ραντεβού ή δικτύωση. Στόχος είναι να νιώσετε λιγότερο μόνοι.

Καρκίνος

Μαθαίνετε πώς να ανεβαίνετε στην κορυφή και, ανάλογα με το είδος της εταιρείας στην οποία εργάζεστε, μπορεί να νιώθετε ιδιαίτερα ανταγωνιστικοί. Η Σελήνη εισέρχεται στον Κριό, τον ηλιακό σας οίκο της καριέρας και της κοινωνικής θέσης, γεγονός που σας επιτρέπει να είστε ο εαυτός σας και να δημιουργείτε αναμνήσεις που δεν θα ξεχαστούν.

Λέων

Μπορείτε να μελετήσετε γρήγορα, Λέων, και όταν η Σελήνη εισέρχεται στον Κριό, τον ηλιακό σας οίκο της ανώτερης μάθησης, το μυαλό σας είναι ορθάνοιχτο για μάθηση και νέες γνώσεις.

Αν υπάρχει ένα σεμινάριο το Σαββατοκύριακο που θέλετε να παρακολουθήσετε για να μάθετε μια νέα γλώσσα ή να κατακτήσετε μια τέχνη, αυτή είναι η ιδανική στιγμή για να εγγραφείτε. Η ανεξάρτητη μελέτη είναι ιδανική. Με τη Σελήνη σε ένα άλλο ζώδιο της φωτιάς, η γυμναστική μπορεί να τονώσει τη διάθεση!

Παρθένος

Είναι δύσκολο να ζητάτε πράγματα που χρειάζεστε όταν η υπερηφάνεια μπαίνει εμπόδιο. Υπάρχει αρκετή αισιοδοξία για να απομακρύνετε τα εμπόδια και να απολαύσετε την αφθονία. Η Σελήνη εισέρχεται στον Κριό, τον ηλιακό σας οίκο των μυστικών και των κοινών πόρων.

Αν πρέπει να κάνετε κάποια έρευνα για στεγαστικά δάνεια ή επιχορηγήσεις για μια επιχείρηση, ή ψάχνετε για υποτροφίες ή χρηματοδότηση για έναν φίλο, οι προσπάθειές σας μπορεί να φέρουν αποτελέσματα αυτή τη στιγμή. Ρωτήστε τριγύρω και δείτε τι θα βρείτε.

Ζυγός

Η επικοινωνία είναι το κλειδί για την ευημερία των σχέσεων, αλλά όταν θέλετε να είστε διαφανείς μπορεί να υπάρξει μία δυσκολία. Η Σελήνη εισέρχεται στον Κριό, τον ηλιακό σας οίκο της δέσμευσης, και αυτή η ενέργεια μπορεί να σας φαίνεται έντονη.

Μπορεί να είστε πιο ευαίσθητοι στην ένταση των συναισθημάτων των άλλων. Σε καταστάσεις που απαιτούν να συμβιβαστείτε, η ένταση κάποιου μπορεί να γίνει αισθητή ως επίθεση, αν δεν την περιμένετε. Γίνε ειρηνοποιός, Ζυγέ, και δες απ’ έξω την κατάσταση αντί να επηρεάζεσαι από αυτήν.

Σκορπιός

Η γρήγορη διεκπεραίωση εργασιών είναι παιχνιδάκι όταν η Σελήνη εισέρχεται στον Κριό, τον ηλιακό σας οίκο των καθημερινών υποχρεώσεων. Προγραμματίστε τις πιο ευαίσθητες στον χρόνο εργασίες σας σήμερα και αύριο.

Στοχεύστε να έχετε σύντομα αλλά πολύ παραγωγικά διαστήματα για να καταφέρετε πολλά. Επανεξετάστε την εβδομαδιαία λίστα προτεραιοτήτων σας για να δείτε αν τα πράγματα μπορούν να ολοκληρωθούν νωρίτερα. Ίσως εκπλαγείτε από το πώς μπορείτε να βρείτε παράθυρα ευκαιρίας για να στριμώξετε ένα τηλεφώνημα ή μια μίνι ανάγκη αυτοφροντίδας, όπως ένα κούρεμα ή τα ψώνια για τρόφιμα, πριν από το τέλος της ημέρας.

Τοξότης

Μπορείτε να κάνετε σχεδόν οτιδήποτε βάζετε στο μυαλό σας. Τις επόμενες ημέρες, το παιδί μέσα σας λαχταρά να παίξει. Η Σελήνη εισέρχεται στον Κριό, τον ηλιακό σας οίκο της δημιουργικότητας. Η ευφάνταστη φύση σας μπορεί να οραματιστεί όλων των ειδών τις διασκεδαστικές περιπέτειες που μπορείτε να δοκιμάσετε.

Είστε ένας φυσικά ριψοκίνδυνο άτομο και ενώ αυτό μπορεί να είναι υπέροχο για να δοκιμάζετε νέα πράγματα που ανεβάζουν την αδρεναλίνη σας στα ύψη, θέλετε επίσης να είστε προσεκτικοί στον υπολογισμό των κινδύνων. Η ενέργεια του Κριού μπορεί επίσης να σημαίνει ότι είστε επιρρεπής σε ξαφνικά ατυχήματα. Έτσι αν έχετε σκοπό να κάνετε κάτι παράτολμο προσέξτε μήπως ενέχει πολύ υψηλό κίνδυνο.

Αιγόκερως

Η συναναστροφή με συγγενείς και ανθρώπους που έχουν μεγάλη εξουσία μπορεί να είναι διασκεδαστική, μαθησιακή εμπειρία και αγχωτική. Η Σελήνη εισέρχεται στον Κριό, τον ηλιακό σας οίκο του σπιτιού και της οικογένειας. Έτσι, αν εργάζεστε σε μια οικογενειακή επιχείρηση, αναμείνατε μερικές συγκρούσεις σε συνομιλίες που απαιτούν συνεργασία και ομαδικότητα.

Αν έχετε μια οικογενειακή συγκέντρωση ή ένα ραντεβού απόψε με τους δικούς σας, μπορεί να υπάρχει μια υποβόσκουσα ένταση που πρέπει να διαχειριστείτε. Κρατήστε τα πράγματα ανάλαφρα και παραμείνετε πιο ανεξάρτητοι για να διατηρήσετε την ομαλή λειτουργία των πραγμάτων.

Υδροχόος

Είστε σκεπτόμενοι και όταν η Σελήνη εισέρχεται στον Κριό, τον ηλιακό σας οίκο των επικοινωνιών, μπορεί να παρατηρήσετε πράγματα που οι άλλοι δεν παρατηρούν. Αυτό θα μπορούσε να οδηγήσει σε διαφωνίες σχετικά με λεπτομέρειες που εσείς βλέπετε, αλλά οι άλλοι όχι.

Ο Κριός είναι μια ταχέως κινούμενη ενέργεια, οπότε σκεφτείτε προσεκτικά αν πρέπει να επιμείνετε σε ένα επιχείρημα ή μια συζήτηση. Αν αποφασίσετε να αφήσετε κάτι για αργότερα, τα προβλήματα μπορούν να λυθούν μόνα τους με φυσικό τρόπο. Η σημερινή μέρα είναι καλύτερη για να μοιραστείτε πληροφορίες, να δώσετε σύντομες επισκοπήσεις και να μην προσπαθήσετε να εμβαθύνετε περισσότερο από όσο χρειάζεται σε οποιοδήποτε θέμα.

Ιχθύες

Σπάταλος ή φοροφυγάς; Η επιλογή γίνεται δική σας όταν η Σελήνη εισέρχεται στον Κριό, τον ηλιακό σας οίκο των χρημάτων και των διελεύσεων για τις επόμενες ημέρες. Αυτή είναι μια εποχή που πρέπει να είστε λιτοί και να μην υπερβάλλετε.

Ωστόσο, μπορεί να προκύψουν ξαφνικοί λογαριασμοί ή έξοδα σήμερα και αύριο. Πάρτε τα με το μαλακό. Μπορεί να ανακαλύψετε χρήματα σε μια τοποθεσία που είχατε ξεχάσει ή μπορεί να σας έρθει δουλειά και χρήματα για να τα βγάλετε πέρα.

enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου