Παρασκευή 31 Μαΐου 2024

Λουτσέσκου: Είμαι στον ΠΑΟΚ, τελεία

 


Η Μπεσίκτας έκανε ό,τι μπορούσε για να αποσπάσει την υπογραφή του Ραζβάν Λουτσέσκου, αλλά ο ρουμάνος τεχνικός έχει συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ και θα το τιμήσει.

Καλεσμένος σε ρουμανική τηλεοπτική εκπομπή, ο έμπειρους κόουτς το ξέκοψε κατευθείαν.

«Δεν μου αρέσει να μιλάω. Είμαι στον ΠΑΟΚ, τελεία» ήταν η απάντησή του σχετικά με την πρόταση των Τούρκων.

Από κει και πέρα, σε ερώτηση που του έγινε για την Εθνική Ρουμανίας, υπογράμμισε: «Η Εθνική Ρουμανίας είναι ένα θέμα που έχει κλείσει για εμένα. Και όχι μόνο η Εθνική Ρουμανίας, αλλά κάθε Εθνική ομάδα. Θέλω να προπονώ ομάδες συλλόγων, γιατί εκεί δουλεύεις κάθε μέρα. Στις Εθνικές ομάδες εξαρτάσαι από τη δουλειά των άλλων…»/

Όσον αφορά την προοπτική να εργαστεί στην Ιταλία, σημείωσε: «Αναρωτήθηκα μία φορά. Όλοι εδώ στη Ρουμανία μού λένε να πάω σε μεγάλο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα. Σε ποιο θα μπορούσε να πάω; Στο ιταλικό. Υπάρχουν μεγαλύτερες διασυνδέσεις, μιλάω ιταλικά, με παρακολουθούν και το ξέρω. Τι ομάδα όμως θα αναλάμβανα στην Ιταλία; Κάποια στον πάτο της βαθμολογίας. Δείτε πόσοι ξένοι προπονητές υπάρχουν εκεί πέρα. Κανείς! Το να προσπαθείς να σώσεις την κατηγορία είναι περίπλοκο. Συνήθισα σε ένα συγκεκριμένο στυλ με την κατάκτηση τίτλων, συν ότι συμμετέχω συνέχεια στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Εάν πάω εκεί, το πράγμα αλλάζει…».

naftemporiki.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου