Παρασκευή 31 Μαΐου 2024

Σοκαριστικές φωτογραφίες από τον βασανισμό της 33χρονης στην Ομόνοια: Ελεύθερος ο 27χρονος – «Τη χτύπησε με ξύλο και σίδερο»

 


Το «φως της δημοσιότητας» είδαν σοκαριστικές φωτογραφίες από τον βασανισμό της 33χρονης γυναίκας που εντοπίστηκε δεμένη σε σπίτι στην Ομόνοια, ενώ ο 27χρονος φερόμενος ως δράστης αφέθηκε ελεύθερος.

Σύμφωνα με την εκπομπή «Live News», στον κατηγορούμενο επιβλήθηκαν περιοριστικοί όροι, με απαγόρευση εξόδου από τη χώρα και παρουσία στο αστυνομικό τμήμα δύο φορές τον μήνα.

Επίσης, η εκπομπή του Mega δημοσίευσε σοκαριστικές φωτογραφίες με τα τραύματα της γυναίκας, η οποία νοσηλεύεται με μάσκα οξυγόνου. Μάλιστα, έχει σπασμένη γνάθο και είναι τόσο πρησμένη ώστε δεν μπορεί να μπει στο χειρουργείο για την απαραίτητη επέμβαση που θέλουν να κάνουν οι γιατροί.

Προσοχή! Ακολουθούν σκληρές εικόνες από τον βασανισμό της 33χρονης:

Το σχετικό ρεπορτάζ:

«Την κρατούσε σε γκαράζ για μέρες»

Η μητέρα της γυναίκας είπε στην εκπομπή: «Μάλλον με βία την κράτησε, γιατί από ό,τι κατάλαβα εγώ την είχε κλειδώσει σε ένα γκαράζ και την κράταγε εκεί μέρες. Ήθελε να φύγει και μετά την είχε χτυπήσει με έναν τρόπο που δεν ξέρω αν αυτός λέγεται άνθρωπος…».

Ακόμη, για το πόσο χτύπησε η κόρη της είπε: «Πάρα πολύ, παντού. Με ξύλο, με σίδερο, δεν ξέρω, δεμένη την είχε… Φοβάται, γιατί δεν είναι πρώτη φορά που τη χτύπησε τώρα που την έστειλε στο νοσοκομείο. Το είχε χτυπήσει πριν περίπου δύο μήνες. Τον ήξερε μήνες και την είχε χτυπήσει πολύ βαριά, με σημάδια στα μάτια, στο κεφάλι… Μάλιστα και τώρα την έσυρε και τη χτύπησε, να πέθαινε… Δεν ξέρω, έτσι όπως είναι χτυπημένη, δεν ξέρω τι να πω».

Το χρονικό

Το μεσημέρι της Δευτέρας, αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙΑΣ εντόπισαν τον 27χρονο κατηγορούμενο στη συμβολή των οδών Σωκράτους και Ξούθου και τον κάλεσαν για έλεγχο, βρίσκοντας στην κατοχή του ένα μαχαίρι. Οι αστυνομικοί οδήγησαν τον 27χρονο στο ΑΤ Ομονοίας, όπου συνελήφθη για παραβίαση του νόμου περί όπλων.

Το απόγευμα της ίδιας ημέρας αστυνομικοί που πραγματοποιούσαν περιπολία άκουσαν ένα άτομο να καλεί σε βοήθεια μέσα από ένα εγκαταλελειμμένο κτήριο στην οδό Ξούθου. Οι αστυνομικοί, αφού έσπασαν το λουκέτο, με το οποίο ήταν κλειδωμένη η είσοδος, εισήλθαν στο κτήριο και βρήκαν μια 33χρονη από την Αλβανία με τραύματα στο κεφάλι της και τραύμα από μαχαίρι στο πόδι της.

Σε αυτό το κτίριο στην Ομόνοια βρέθηκε δεμένη χειροπόδαρα η 33χρονη
Το διαμέρισμα που εντοπίστηκε η 33χρονη

Οι αστυνομικοί μετέφεραν την 33χρονη στο Τμήμα Ασφαλείας της Ομόνοιας, όπου υπέδειξε τον 27χρονο ως τον υπαίτιο της κατάστασής της. Στη συνέχεια, η 33χρονη μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο «Γεννηματάς» για νοσηλεία και εξετάσεις.

Σύμφωνα με την κατάθεση που έδωσε η γυναίκα στους αστυνομικούς, συνάντησε τον 27χρονο τα ξημερώματα της Δευτέρας και συμφώνησε να πάει σπίτι του, προκειμένου να συνευρεθούν σεξουαλικά. Όταν, όμως, έφτασαν στο σπίτι του 27χρονου, εκείνος άρχισε να τη χτυπά, ενώ την ανάγκασε σε γενετήσιες πράξεις. Στη συνέχεια, η 33χρονη, σύμφωνα με την κατάθεσή της, έχασε τις αισθήσεις της και, όταν συνήλθε, ξεκίνησε να καλεί σε βοήθεια, με αποτέλεσμα να εντοπιστεί από τους αστυνομικούς.

newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου